vineri, 7 septembrie 2012

Carte de vizita 6.

Tema : " DIN REBUSUL DE ELITA. "
Solutia : ( 3 , 9 ; 9 )


















Nota : Aflati prin anagramare, numele unui renumit rebusist ajuns la venerabila varsta de 84 de ani, precum si orasul de resedinta.
Mult succes!

10 comentarii:

  1. ION SUSULESCU-BUCUREȘTI
    ESCU (?)CIUR-ESCU
    Vasile MĂDĂRAS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel ESCU, este format din "ES" de la BUCUREŞTI, şi "CU"... tot de la BUCUREŞTI.
      Aşa vrea autorul, nu?

      Ștergere
  2. Bine, măi Claudiu, pentru un domn la venerabila vârstă de 84 ani (ION ŞUŞELESCU), tu dai în prezentare două bunăciuni? Vrei să facă infarct? Nu găseai şi tu o Monica Tatoiu, o Maria Grapini... :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori cu bunăciunile puse de mine, ori cu cele amintite de tine, nea Nelu nu cred că poate face faţă. Aşa că, am ales bunăciunile pentru noi, să ne clătim ochii. Ai mei sunt limpezi acum.
      :))

      Ștergere
  3. Într-adevăr, acesta era răspunsul corect.
    Vă mulţumesc pentru contribuţia la joc.
    Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Am ajuns din intamplare pe acest blog si as avea ceva de reprosat problemei "Cartii de vizita". Intrucat am vazut si altele pe acest blog prezentate si solutionate ca si aceasta, as vrea sa va spun ca o "Carte de Vizita" trebuie sa arate chiar ca o carte de vizita> nume, prenume, profesie, localitate. Pornind de aici, prin anagramarea literelor se va ajunge tot la o carte de vizita, evident cu alt nume, profesie si localitate. Ce este prezentat aici este ceva intre Carte de Vizita si "Coperta Literara", adica pornind de la datele unei coperti de carte (sau revista) sa se ajunga la o alta coperta (cu titlu, autor, editura etc).
    Sper ca nu am deranjat prea mult cu precizarile facute, dar am vrut sa fac precizarile ce mi s-au parut necesare (cel putin acestea erau regulile in tineretea mea!).
    Cu simpatue,
    VaDra

    RăspundețiȘtergere