miercuri, 14 martie 2012

Criptograma 397.

Tema : " ASTEA IMPART TOTUL IN MOD EGAL. "
Solutia : ( 2 - 5 )











Actualizare : Aveti de descoperit, un singur cuvant, de 5 litere.
Mult succes!

13 comentarii:

  1. Intr-adevar, acesta era raspunsul corect.
    Felicitari, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiind vorba de DOUA note muzicale (MI) ,se pare ca problema e putin fortata cu DOI MI ... (fara suparare)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, anonimule!
    Nu am de ce sa ma supar, dar nu stiu de unde ti-a venit ideea ca notele muzicale (fiecare in parte) sunt de genul feminin?
    Eu zic, totusi, ca sunt de genul masculin. Cum? Simplu!
    Orice muzician, cantaret, interpret, cere unui lautar sa-i dea: ''un'' LA MINOR ,''un'' SOL MINOR, ''un'' DO MINOR, ''un'' DO MAJOR... etc., si nu ''o'' LA MINOR, ''o'' DO MAJOR... s.a.m.d.
    Sper ca m-am facut destul de inteles, si mai sper ca acum intelegi ca problema nu era cu ''O NOTA MI, DOUA NOTE MI'', ci cu ''UN MI, DOI MI''.
    Mi-a facut o enorma placere, sa-ti pot explica toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vede din ,,salut ,, ca v-ati suparat ... stiam ca MI este de genul masculin , numai ca prezentarea grafica este derutanta , dvs prezentati grafic pe un portativ 2 note de MI . Cat priveste termenul ,, anonimule ,, va rog sa-l folositi in alte directii .Nu am contestat solutia , am zis ca e putin fortata .ATAT !

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu am avut de ce sa ma supar, deci trebuie sa afirm in continuare ca nu sunt suparat.
    Cand am spus ''salut'', am gandit ca este normal sa-mi salut respondentii, asadar am considerat-o ca pe o formula de RESPECT.
    Problema cu ''anonimule'', este absolut normala, atata timp cat nu a aparut nicio semnatura sub comentariul anterior. Evident, nu aveam de unde sa stiu daca e un domn, sau o doamna, cel/cea care a lasat comentariul. Mai am cativa anonimi care-mi dau raspunsuri la jocuri, dar se si semneaza sub comentariu.
    Si ca sa-mi inchei interventia, ma vad nevoit sa sustin ''sus si tare'' ca blogul asta nu este al unui om nervos, ofuscat, suparat, etc., iar vizitatorii, inclin sa cred ca sunt oameni pasionati de jocuri de cuvinte, jocuri logice, jocuri matematice, etc.

    RăspundețiȘtergere