luni, 29 iulie 2013

Șuetă rebusistă - 2.

     Așa cum spuneam și acum 2 zile, revin cu noi impresii de la întrunirea desfășurată la Hanul Vlăsiei-Snagov în zilele de 27-28.07.2013, unde gazda și organizatorul a fost directorul editurii ELIXIR PRESS, domnul Vasile Tîrșolea. Atmosfera întâlnirii a fost întreținută, în special, de unul dintre cei mai mari umoriști ai noștri, domnul Mihai Frunză,  dar și de către ceilalți participanți, printre care s-au numărat rebusiștii: Bogdan Vlad, Cristian Rotariu, Nicușor Năsui, Damian Bîldea, Iustin Bușe, Claudiu Sofrone, Petrică Adimireanu, Gheorghe Țîrdea, Laurențiu Belei, Marian Gîzea, Alex Frunză, Mihai Frunză (jr.), Dan Vasile Tofoleanu și Costică Ispir.
La concursul de dezlegări careuri, pe primele trei locuri s-au clasat următorii: Mihai Frunză (locul I); Costică Ispir (locul II); Nicușor Năsui (locul III).
La concursul de dezlegări enigmistică, pe primele trei locuri s-au clasat următorii: Bogdan Vlad (locul I); Cristian Rotariu (locul II); Gheorghe Țîrdea (locul III).
Cîștigătorii au primit ca premiu, ELIXIR de cea mai bună calitate.
Și pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, vă las, eu, povestitorul, participant la această întrunire frumoasă, să vă delectați cu fotografiile de mai jos...
Maestrul Mihai Frunză pregătit pentru video-hipocrenul de mai jos.

A început concursul de dezlegări...

Trei dintre rebusiștii... cu ”ELIXIR la inimă”

Rebusiștii enumerați mai sus, pe cele mai înalte trepte.

Natura ne inspiră...

Secvențe de la cină.

2 comentarii:



  1. CONCEPT...

    ,,Ca un semn de respect,
    Am lansat un nou concept:
    Cu ,,ELIXIR'' la piept,
    Drumul ne va fi mai drept,
    Ţintind mereu locul unu
    În veacul XXI!''

    Grup-Rebus EliXXIr-

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări organizatorului pentru o asemenea inițiativă. Asta demonstrează că rebusul poate dăinui mult timp de acum înainte.Așteptăm rezultatele!
    :D

    RăspundețiȘtergere