miercuri, 20 martie 2013

Revista REBUS ELIXIR nr. 121.

De astăzi, la chioșcurile de presă din toată țara:




























În această revistă, careurile sunt semnate de:
Bogdan VLAD, Gheorghe ȚÎRDEA, Vasile TÎRȘOLEA, Ion ȘUȘELESCU, Lucian STĂNCESCU,  Claudiu SOFRONE, Cristian ROTARIU, Benjamin PAFNUTIE, Nicușor NĂSUI, Marian GÎZEA, Mihai FRUNZĂ, Petrică AIDIMIREANU.

Vă dorim să o dezlegați cu plăcere!

2 comentarii:

  1. Eu am găsit revista pe piață de luni. Am și dezlegat câteva careuri. Chiar mi se par de calitate. Cred că nu se supără nimeni pentru afirmațiile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu,
      În primul rând, mă bucur că te afli printre dezlegătorii unei reviste de calitate, cu autori valoroși (și nu o spun doar pentru că mă număr și eu printre ei, ci pentru că așa este);
      În al doilea rând, nu văd de ce să se supere cineva, pe afirmațiile tale, atâta timp cât ele nu ofensează pe nimeni. E adevărat, se vede o mare doză de bun simț la tine, ceea ce nu e de neglijat.
      În al treilea rând, te voi invita, în măsura posibilităților, să ”consumi” revistele editurii noastre, pentru că ai numai de câștigat. Eventual, îndeamnă-ți și colegii, prietenii, cunoscuții, sau chiar familia, să dezlege jocurile din revistele editurii.
      Îți mulțumesc pentru intervenție, și te mai aștept, oricând, cu aceeași plăcere, să-ți spui opiniile, indiferent de cum sunt ele.
      Toate cele bune!

      Ștergere